SuperGreens fooldal  
Lúgosítás Savtalanítás Méregtelenítés  
line decor
  
line decor

 
 
 

 
 
A SuperGreens hatása

Mi történhet, ha valaki supergreens készítményt fogyaszt?

  • Elképzelhető, hogy méregtelenítési tüneteket tapasztal majd, mint például hasmenés, influenzához hasonló érzetek, vagy fáradtság. Ez jó, annak a jele, hogy a teste kiüríti az elraktározódott méreganyagokat a szervezetéből. Hol szeretné inkább tudni a rossz dolgokat: a testén belül vagy kívül?
  • Talán észreveszi majd, hogy kevésbé éhes, így nem eszik majd olyan gyakran, ahogy szokott. Valószínűleg nincs is annyira szüksége, amennyit egyébként enni szokott. Éhségérzeteink egy része valójában a test víz utáni sóvárgása. Ezt egy egyszerű teszt segítségével eldöntheti. Legközelebb, amikor úgy érzi, muszáj ennie, igyon meg egy liter SuperGreenst a legtöbb esetben az éhség eltűnik.
  • Elképzelhető, hogy bizonyos ételek utáni erős vágya csökkenni fog. A kenyér, a tészta, a szénsavas üdítő, az édesség, a hús, vagy más erősen savasító ételek iránti epekedés általában lecsökken.
  • Valójában egyre több zöld ételre vágyik majd, mint pl. salátákra, zöldségekre.
  • Amikor a szervezete lúgosodni kezd, akkor a teste elkezdi megszabadítani magát a felesleges zsírtól. Nem szokatlan jelenség, hogy ha valaki tartja magát ahhoz, hogy megiszik naponta legalább 3-4 litert, akkor akár egy hónap alatt leadhat 5-10 kg-t.
  • Megtapasztalhatja, hogy megnő az energiaszintje.
  • Előfordulhat, hogy jobban és mélyebben tud aludni.
  • Ha továbbra is issza a zöldeket minden nap, akkor észreveheti majd, hogy a bőre hihetetlen változáson megy majd keresztül. Az ilyen átalakított vizek, mint a SuperGreens, pozitív hatást tudnak kifejteni a bőrre.
  • Lehet, hogy tisztulni kezd a gondolkodása, és megszűnnek a ködös pillanatok, amelyeket néhanapján sokan tapasztalunk. Ahogy gondolkodásunk tisztábbá válik, javul a stresszhelyzetek kezelésére való képességünk.
  • Általános egészségi állapota IGEN POZITÍV IRÁNYBA LÉP ELŐRE, s ez felmérhetetlen érték, hiszen segít a testének, hogy gondoskodjon saját magáról.

 

Tudományosabb magyarázatért azzal kapcsolatban, hogy milyen összefüggés van az egészség és a szervezet sav-bázis egyensúlya között, ajánljuk figyelmébe dr. Robert Young "A pH csoda" című könyvét. 

 

 
 

 

Üdvözlöm Judit vagyok a SuperGreens-info.hu
webáruház irodavezetője. Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen: Tel: 30 278 5300
E-mail:info@supergreens-info.hu

Akció!
A 4 havi szett rendelése esetén egy Innerlight flakont adunk ajándékba.

Orvosi tanácsadás!
Kérjen időpontot és orvosigazgatónk díjmentes konzultációra fogadja

 
 
 
 
             

© 2007-2010 supergreens-info.hu - Savtalanítás, méregtelenítés, pH lúgosítás. Minden jog fenntartva!