SuperGreens fooldal  
Lúgosítás Savtalanítás Méregtelenítés  
line decor
  
line decor

 
 
 

 
 
SuperGreens összetétele !

 

Megoldás az elsavasodott test számára

Supergreens szett:
SuperGreens por vagy kapszula + Prime pH oxigén-katalizátor cseppek

 

 • SuperGreens por vagy kapszula

A  SuperGreens szó szerint megfürdeti a sejteket lúgosító tápanyagokban, vitaminokban és ásványi kiegészítőkben, amelyek segítenek feltölteni és energizálni az egész testet.

Az ÁNTSZ és az OÉTI (Országos Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozástudományi Intézet) által bevizsgált termék.
OÉTI nyilvántartási szám:               2515/2007       

A SuperGreens összetevői:
tiszta, biotermesztett zöld füvekből, csírákból, zöldségekből, illetve szerves ásványi anyagokból állnak, és szuperkoncentrált töménységűek.
Egy napi adag a termékből kb. 1,5 kg friss zöldség lúgosító erejének felel meg.

A termékek különlegessége, hogy az InnerLight elektromosan feltölti a zöld koncentrátumban lévő parányi részecskéket (az elektromos vagy sztatikus feltöltés elektronok, azaz negatív töltések hozzáadását jelenti, ami a lúgos kémhatást növeli).
Egy különleges eljárás során ezeket az anyagokat olyan apróra porítják, hogy azok vízbe keverve kolloidot képeznek. A kolloidban a részecskék szilárdak maradnak ugyan (kémiai értelemben nem oldódnak fel), de a keverék oldatként viselkedik.
A hatóanyag rendkívül kicsiny részecskéinek összfelülete óriási, ezért a kémiai/élettani hatások nagyon hatékonyak. Egy szabadalmaztatott eljárással, a "mikro-ionizációval" érik el, hogy ezek a részecskék a későbbiekben is különállók maradjanak.

Könnyen emészthető szerves összetevői lúgosítják, energizálják és táplálják az Ön sejtjeit, miközben egyensúlyba hozzák testének pH-szintjét.

 • 49 különböző bio-termesztett zöldség, zöld fű, levél és csíráztatott gabonaszem egyedülálló keveréke.
 • Ezek a növények több, mint 125 szerves, természetes vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és flavonoidot tartalmaznak.
 • Különlegesen energizál: az InnerLight szabadalmazott bioenergetikai technikával elektrosztatikusan feltölti a port - érezni fogja a különbséget!
 • Szuper koncentrátum – 20:1. Négyszer erősebb, mint általában a zöld porok.
 • Kolloidális méretű részecskék, melyek a vízzel kolloidot képeznek - ez lehetővé teszi a maximális felszívódást.
 • Nem tartalmaz ártalmas algákat, gombákat, illetve probiotikus baktériumokat.

 

Összetevői: zöld kamutfű, árpafű, citromfű, kukoricafű, búzafű, áfonyalevél, lucernalevél (alfalfa), pitypanglevél, feketedió-levél, szederlevél, lapulevél, málnalevél, boldolevél, goldenseal levél, papayalevél, eperlevél, rozmaringlevél, szójalecitin, fehérfűz-kéreg, szilfakéreg, fehérmályvagyökér, pau d'arco gyökér, kukoricahaj, béta-karotin, csipkebogyó (rose canina), echinacea, tarackbúza, legyezőfű, zabfű, szójacsíra, kelkáposztalevél, spenótlevél, okra gyümölcs, fejes káposzta, zellergumó, petrezselyemlevél, brokkoli, kurkumagyökér, paradicsom, vízitorma, lucernadzsúsz, borsmentalevél, fodormenta levél, wintergreen levél, zsályalevél, kakukkfűlevél, ásványkeverék, aloeveralevél-koncentrátum.

Használata elején sokan tapasztalnak átmeneti méregtelenítési tüneteket. Ezek lehetnek ízületi fájdalmak, nátha jellegű tünetek vagy fejfájás, de ezek enyhék, és max. 1-2 hétig tartanak. A jelenség hasonló más méregtelenítő kúrák során tapasztalható tünetekhez.

 • Prime pH oxigén-katalizátor cseppek

 

A Prime pH nem más, mint víz- és oxigénkatalizátor a véráramban. Ez a formula lúgosít, semlegesít, oxigenizál és pH-kiegyensúlyozó hatással van a testre.
Segít abban, hogy a vére könnyebben vegye fel az oxigént a vízből, és erősíti a por savakat semlegesítő hatását.

 • Erőteljes oxigén-katalizátor – segíti a sejtek optimális működését.
 • Nátrium-klorit (nem klorid!)egyedülálló, szabadalmazott formája, mely lúgosító hatása mellett antibakteriális és gombaölő hatású, továbbá szabad oxigént juttat a véráramba.
 • A Prime pH-val kezelt víz kémhatása 9,5 körül van a pH-skálán. Ez fontos, mivel az a szándékunk, hogy lúgosítsuk a testünket, és megszüntessük a túlzottan savas állapotokat, amelyek a legtöbb embernél előfordulnak az egészségtelen étkezési szokások következtében.

Fogyasztási útmutató>>

Supergreens PH próbacsomag megrendelés>>

További termékek>>>>>

 

A SuperGreens próbacsomag ára: 23.600 Ft. Áruház itt.

Használati útmutató a SuperGreens lúgosításhoz, a szervezet savtalanításához itt tölthető le.

 
 

 

Üdvözlöm Judit vagyok a SuperGreens-info.hu
webáruház irodavezetője. Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen: Tel: 30 278 5300
E-mail:info@supergreens-info.hu

Akció!
A 4 havi szett rendelése esetén egy Innerlight flakont adunk ajándékba.

Orvosi tanácsadás!
Kérjen időpontot és orvosigazgatónk díjmentes konzultációra fogadja

 
 
 
 
             

© 2007-2010 supergreens-info.hu - Savtalanítás, méregtelenítés, pH lúgosítás. Minden jog fenntartva!