SuperGreens fooldal  
Lúgosítás Savtalanítás Méregtelenítés  
line decor
  
line decor

 
 
 

 
 
Innerlight SuperGreens próbacsomag!

 

Alaptermékünk, a SuperGreens szó szerint megfürdeti a sejteket lúgosító tápanyagokban, vitaminokban és ásványi kiegészítőkben, amelyek segítenek feltölteni és energizálni az egész testet.

SuperGreens próbacsomag

A SuperGreens összetevői tiszta, biotermesztett zöld füvekből, csírákból, zöldségekből, illetve szerves ásványi anyagokból állnak, és szuperkoncentrált töménységűek.

Egy napi adag a termékből kb. 1,5 kg friss zöldség lúgosító erejének felel meg.

A termékek különlegessége, hogy az InnerLight elektromosan feltölti a zöld koncentrátumban lévő parányi részecskéket (az elektromos vagy sztatikus feltöltés elektronok, azaz negatív töltések hozzáadását jelenti, ami a lúgos kémhatást növeli). Egy különleges eljárás során ezeket az anyagokat olyan apróra porítják, hogy azok vízbe keverve kolloidot képeznek.

A kolloidban a részecskék szilárdak maradnak ugyan (kémiai értelemben nem oldódnak fel), de a keverék oldatként viselkedik. A hatóanyag rendkívül kicsiny részecskéinek összfelülete óriási, ezért a kémiai/élettani hatások nagyon hatékonyak. Egy szabadalmaztatott eljárással, a "mikro-ionizációval" érik el, hogy ezek a részecskék a későbbiekben is különállók maradjanak.

A SuperGreens próbacsomag ára: 23.500 Ft. Áruház itt.

A SzuperGreens próbacsomag egy havi lúgosító adagot tartalmaz: 113g zöld por és 30ml Prime pH csepp.

Használati útmutató a SuperGreens lúgosításhoz, a szervezet savtalanításához itt tölthető le.

 

További ismertető a SuperGreens-ről

Könnyen emészthető szerves összetevői lúgosítják, energizálják és táplálják az Ön sejtjeit, miközben egyensúlyba hozzák testének pH-szintjét.

  • 49 különböző bio-termesztett zöldség, zöld fű, levél és csíráztatott gabonaszem egyedülálló keveréke.
  • Ezek a növények több, mint 125 szerves, természetes vitamint, ásványi anyagot, aminosavat és flavonoidot tartalmaznak.
  • Különlegesen energizál: az InnerLight szabadalmazott bioenergetikai technikával elektrosztatikusan feltölti a port - érezni fogja a különbséget!
  • Szuper koncentrátum – 20:1. Négyszer erősebb, mint általában a zöld porok.
  • Kolloidális méretű részecskék, melyek a vízzel kolloidot képeznek - ez lehetővé teszi a maximális felszívódást.
  • Nem tartalmaz ártalmas algákat, gombákat, illetve probiotikus baktériumokat.

Az Innerlight SuperGreens összetevői:

zöld kamutfű, árpafű, citromfű, kukoricafű, búzafű, áfonyalevél, lucernalevél (alfalfa), pitypanglevél, feketedió-levél, szederlevél, lapulevél, málnalevél, boldolevél, goldenseal levél, papayalevél, eperlevél, rozmaringlevél, szójalecitin, fehérfűz-kéreg, szilfakéreg, fehérmályva-gyökér, pau d'arco gyökér, kukoricahaj, béta-karotin, csipkebogyó (rose canina), echinacea, tarackbúza, legyezőfű, zabfű, szójacsíra, kelkáposztalevél, spenótlevél, okra gyümölcs, fejes káposzta, zellergumó, petrezselyemlevél, brokkoli, kurkumagyökér, paradicsom, vizitorma, lucernadzsúsz, borsmentalevél, fodormenta levél, wintergreen levél, zsályalevél, kakukkfűlevél, ásványkeverék, aloeveralevél-koncentrátum.

Használata elején néhányan tapasztalnak átmeneti méregtelenítési tüneteket is. Ezek lehetnek ízületi fájdalmak, nátha jellegű tünetek vagy fejfájás, de ezek enyhék, és maximum 1-2 hétig tartanak. A jelenség hasonló más méregtelenítő kúrák során tapasztalható tünetekhez.

A SuperGreens próbacsomag ára: 23.500 Ft. Áruház itt.

Használati útmutató a SuperGreens lúgosításhoz, a szervezet savtalanításához itt tölthető le.

 

Prime pH oxigén-katalizátor cseppek

A Prime pH nem más, mint víz- és oxigénkatalizátor a véráramban. Ez a formula lúgosít, semlegesít, oxigenizál és pH-kiegyensúlyozó hatással van a testre.

Segít abban, hogy a vére könnyebben vegye fel az oxigént a vízből, és erősíti a por savakat semlegesítő hatását.

  • Erőteljes oxigén-katalizátor – segíti a sejtek optimális működését.
  • Nátrium-klorit (nem klorid!) egyedülálló, szabadalmazott formája, mely lúgosító hatása mellett antibakteriális és gombaölő hatású, továbbá szabad oxigént juttat a véráramba.
  • A Prime pH-val kezelt víz kémhatása 9,5 körül van a pH-skálán. Ez fontos, mivel az a szándékunk, hogy lúgosítsuk a testünket, és megszüntessük a túlzottan savas állapotokat, amelyek a legtöbb embernél előfordulnak az egészségtelen étkezési szokások következtében.

 

A SuperGreens próbacsomag ára: 23.500 Ft. Áruház itt.

Használati útmutató a SuperGreens lúgosításhoz, a szervezet savtalanításához itt tölthető le.

A SzuperGreens próbacsomag egy havi lúgosító adagot tartalmaz: 113g zöld por és 30ml Prime pH csepp.


 

 
 

 

Üdvözlöm Judit vagyok a SuperGreens-info.hu
webáruház irodavezetője. Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen: Tel: 30 278 5300
E-mail:info@supergreens-info.hu

Akció!
A 4 havi szett rendelése esetén egy Innerlight flakont adunk ajándékba.

Orvosi tanácsadás!
Kérjen időpontot és orvosigazgatónk díjmentes konzultációra fogadja

 
 
 
 
             

© 2007-2010 supergreens-info.hu - Savtalanítás, méregtelenítés, pH lúgosítás. Minden jog fenntartva!