SuperGreens fooldal  
Lúgosítás Savtalanítás Méregtelenítés  
line decor
  
line decor

 
 
 

 
 
Vásárlási lehetőségek !

 

Az InnerLight küldetése

Mi az InnerLight vállalatnál elköteleztük magunkat amellett, hogy csakis olyan termékeket kínáljunk, amelyek révén mindenki megtapasztalhatja, mit is jelent a jelmondatunk:

„Belső egészség és külső szépség”.

Pontosan tudjuk, hogy a következő két dolog nagyon szorosan összefügg:

A jó közérzet egyenesen elengedhetetlen ahhoz, hogy magunkhoz képest a lehető legjobban nézzünk ki.

Célunk, hogy kiváló minőségű termékeket biztosítsunk az Ön számára. Olyan termékeket, amelyek hatékonysága tudományosan bizonyított, illetve amelyek teljesen természetes alapúak. Olyan termékeket, amelyek alapvető és pozitív változást hoznak mindenki életébe, aki Önnek fontos. Ezért ha megvásárolja a termékeinket, egyrészt a legjobb minőséget kapja, másrészt a lehető legjobban jár.

Az InnerLight az Ön számára olyan lehetőség, amelynek révén rendkívüli mértékben segíthet mindenkinek, akinek fontos az egészsége, a külső megjelenése és az élete minősége.

Az egészségünket és a testünket ápoló termékeket nem könnyű eladni boltok polcain vagy újsághirdetéseken keresztül. Hitelesebb, amikor találkozunk egy baráttal, és felmerül bennünk, hogy vajon mitől néz ki jobban, mitől érzi magát jobban, vagy mitől lett hirtelen ennyi energiája.

Amikor egy barátunk egyszer csak lefogy, vagy sugárzóan szép lesz a bőre, ALIG VÁRJUK, hogy megtudjuk, hogyan csinálta. A barátok és a rokonok megbíznak egymásban – különösen, amikor ennek a barátnak vagy a rokonnak az élete jobb és gazdagabb lett egy kiváló minőségű termék által.

Az Innerlight hálózatról

Amikor valaki azáltal érhet el pénzügyi sikereket, hogy közben segít másokon, az olyan örömmel és megelégedettséggel jár, amely jóval többet jelent, mint maga a bevétel.

Túlmutat még azon is, hogy az ember erőfeszítései által életek változnak meg örökre.

Célunk egy olyan hellyé tenni ezt a vállalatot, ahol Ön biztos pénzügyi jövőt teremthet.
Így valóban elég független lesz, és másoknak is segíthet, hogy követhessék Önt a belső egészséghez, a külső szépséghez és az anyagi biztonsághoz vezető úton... amely a mi küldetésünk az InnerLightban.

Lehetőségek az InnerLight hálózatához történő csatlakozásra:

Ha Ön disztribútor (InnerLight Independent Business Consultant, azaz független üzleti tanácsadó, röviden: IBC) szeretne lenni, akkor az IBC Kezdőcsomag megvásárlása (másképpen fogalmazva a disztribútori regisztrációs díj kifizetése) révén megkapja azt az előjogot, hogy nagykereskedelmi áron vásárolhat tőlünk. Ezután ha másokkal is megismerteti az InnerLight termékeket és az üzleti lehetőséget, akkor jogosulttá válhat jutalékokra és bónuszokra, valamint a vállalat által kidolgozott profitrészesedési programban való részvételre is.

Ha Ön törzsvásárló (Preferred Customer, röviden: PC) szeretne lenni, mert nem érdekli az InnerLight üzleti része, akkor vásárolja meg a Törzsvásárlói Információs Csomagot (ezáltal kifizetve a törzsvásárlói regisztrációs díjat). Ezzel megkapja azt az előjogot, hogy a termékeinket kétféle módon – a kiskereskedelmi árakhoz képest jóval kedvezőbben – vásárolhassa meg tőlünk.

Az alkalmi törzsvásárlói rendelések esetében az árengedmény a kiskereskedelmi árakhoz képest 15%. DE MÉG ENNÉL NAGYOBB, 25% ÁRENGEDMÉNYT IS KAPHAT a kiskereskedelmi árakhoz képest, ha "Autoküldés" rendelési módot állít be magának legalább havi 40 dollár értékben.

 

 
 

 

Üdvözlöm Judit vagyok a SuperGreens-info.hu
webáruház irodavezetője. Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen: Tel: 30 278 5300
E-mail:info@supergreens-info.hu

Akció!
A 4 havi szett rendelése esetén egy Innerlight flakont adunk ajándékba.

Orvosi tanácsadás!
Kérjen időpontot és orvosigazgatónk díjmentes konzultációra fogadja

 
 
 
 
             

© 2007-2010 supergreens-info.hu - Savtalanítás, méregtelenítés, pH lúgosítás. Minden jog fenntartva!